فیلم سینمایی Boiler Room

فیلم سینمایی Boiler Room _ اتاق بخار یکی از فیلم های کارآفرینی الهام گرفته از فیلم wall street است اما در درون خود داستانی متفاوت را به نمایش می‌کشد. در هنگام تماشای آن باید اجازه دهید فیلم بر شما غلبه کند و در شما نفوذ کند. این فیلم حس و حال راه اندازی تجارت خودتان را به شما منتقل می‌کند و حس استقلال به شما می‌دهد، همچنین در تمام فیلم به این موضوع اشاره می‌شود که نباید در این راه از نظر اخلاقی فاسد شد. چرا که باید به  اعتقادات خود باید پایبند بمانید؛ همچنین این فیلم انگیزه شما را چندین برابر خواهد کرد.

در واقع، داستان فیلم زندگی مردی را روایت می‌کند که از نظر مالی و شغلی غنی است اما به یکباره تمامی دارایی خود را از دست می‌دهد و دوباره تلاش می‌کند از صفر شروع کند و دوباره به اوج برسد. این فیلم همچنین روحیه شکست ناپذیر و تلاش مستمر را در خود جای داده. این فیلم در 18 فوریه سال 2000 اکران شد. کشور سازنده این فیلم آمریکا است. ژانر فیلم سینمایی اتاق بخار جنایی، درام، هیجان انگیز است. فیلم سینمایی اتاق بخار را با نام اتاق سهام نیز نامیده‌اند.


نقد فیلم سینمایی اتاق بخار (اتاق سهام):

Boiler Room ، یکی از فیلم هایی است که به موضوعات اقتصاد، بورس و مسائل پیرامون آن می‌پردازد. اگر به فیلم های اقتصادی علاقه‌مند هستید، تماشای فیلم های سینمایی «گرگ وال استریت» «اگه میتونی منو بگیر»، «گلن گری گلن راس» و «شبکه اجتماعی» را نیز به شما عزیزان توصیه می‌کنیم. روش های غیرقانونی رسیدن به ثروت همواره الهام‌بخش نویسندگان و سازندگان این فیلم های سینمایی است.

دور زدن قانون و به نوعی تمیز و قانونی نشان دادن کار بخشی از تلاش افرادی است که ازطریق غیرقانونی درآمد هنگفتی را کسب می‌کنند. هر کس در این کار، روش مخصوص به خود را دارد. این فیلم وضعیت اقتصادی آن زمان و راههای دورزدن قانون را به‌خوبی نقد می‌کند. در فیلم با مؤسسه‌ای به ظاهر قانونی و فعال در زمینه بورس و معاملات روبرو هستیم.

ست دیویس چهره اول فیلم، نمونه‌ای از افراد حریص و جاه‌طلب است. کسانی‌که می‌خواهند راه صد ساله را یک شبه طی کنند. اما این فرد از خانواده‌ای موجه است تا این تصور را به چالش بکشد که بسیاری از افراد شبیه این کاراکتر، در خانواده‌ای با مشکلات اخلاقی و اقتصادی رشد کرده‌اند. او ازجمله افرادی است که برای کسب ثروت دانشگاه را ترک می‌کند. کاری که ازنطر او اتلاف وقت به‌شمار می‌آید. در جامعه نمونه‌های فراوانی را می‌توانیم ببینیم که مانند این شخصیت، تحصیل را به امید کسب پول بیشتر ترک می‌کنند.

سناریوی فیلم سینمایی اتاق سهام (اتاق بخار):

“ست دیویس” دانشجویی است که به تازگی ترک تحصیل کرده‌ است. دیویس جوان باهوش و مشتاقی است که به‌دنبال کسب پول زیاد در مدت زمانی اندک است. پدر او یک قاضی سخت‌گیر است که از ترک تحصیل ست دیویس بسیار ناراحت است. ست دیویس با انگیزه بدست آوردن پول و احترام پدر به موسسه معاملات سهام جی.تی مارلین می‌پیوندد. ست، به‌عنوان یک دلال فروش سهام مشغول به کار می شود و این شغل خیلی سریع او را در مسیر موفقیت قرار می دهد. اما کار او به اندازه ای که بنظر می رسد قانونی نیست …

 

بازیگران معروفی در فیلم سینمایی اتاق بخار (اتاق سهام) به چشم می‌آیند. هریک از آنها به خوبی ایفاگر نقش خویش هستند. تیم سینمایی اتاق سهام به‌طور کاملا حرفه‌ای و قابل درک مسائل بورس را به نمایش می‌گذارد. انتخاب بازیگران به خوبی انجام گرفته است و داستان فیلم به‌طور یکپارچه و بدون ازهم گسیختگی پیش می‌رود.


بازیگران فیلم Boiler Room:

جووانی ریبیسی( Giovanni Ribisi): او ایفاگر نقش ست دیویس است. از فیلم هایی که ریبیسی در آنها هنرنمایی کرده است می‌توان به فیلم آواتار اشاره کرد. همچنین او در سریال معروف Friends (دوستان) نیز بازی کرده است.

  • وین دیزل (Vin Diesel): با نام اصلی مارک سینکلر وینسنت، بازیگر، فیلمنامه‌نویس و تهیه‌کننده آمریکایی است. از معروفترین فیلمهای او می‌توان به سری فیلمهای سریع و خشن، ریدیک و تریپل اکس اشاره کرد. «فیلم سینمایی نجات سرباز رایان» از دیگر فیلمهای اوست.
  • بن افلک (Ben Affleck): هنرپیشه، کارگردان و فیلمنامه‌نویس آمریکایی است. افلک در سال 2006 در فیلم سرزمین هالیوود مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.
  • نیا لانگ (Nia Long): فیلمهای خانه مامان بزرگ و دیدبان سوم از کارهایی است که او در آنها حضور داشته‌است.
  • نیکی کت (Nicky Kat): زمانی برای کشتن و مقررات درگیری از فیلمهای معروف اوست.
  • ران ریفکین (Ron Rifkin): او از جمله برندگان جایزه تونی است.
  • تام اورت اسکات (Tom Everett Scott): فیلمهای دشمنان نزدیک و ون وایلدر در کارنامه او دیده می‌شود.
دیگر بازیگرانی که در این فیلم حضور دارند:
  • اسکات کان
  • جیمی کندی
  • تیلور نیکولز
  • بیل سیج

سازندگان فیلم سینمایی اتاق سهام (اتاق بخار):

کارگردان فیلم سینمایی اتاق بخار، بن یانگر (Ben Younger) می‌باشد. بن یانگر فیلم‌نامه اتاق بخار را نیز به رشته تحریر درآورده است. جنیفر و سوزان تاد، تهیه‌کنندگی فیلم را به عهده داشته‌اند. شرکت Team Todd تولیدکننده فیلم اتاق سهام و کمپانی نیو لاین سینما توزیع‌کننده آن در سراسر جهان می‌باشد. این فیلم با بودجه 7 میلیون دلاری ساخته شده‌است. اتاق سهام در سراسر جهان فروش 28 میلیون دلاری را تجربه کرد.

دیدگاه‌ها

5 خرداد 1400 - 09:25
معرفی فیلم The Big Short – گروه مشاور مدیریت علی آزاد

[…] یک اصطلاح مالی است که در بازار سرمایه آمریکا کاربرد دارد. شورت کردن سهام، عنوانی است که برای […]

دیدگاه شما